Кормові добавки

1.

Iнгiбiтор грибкiв, фунгiцидний засiб

Тваринництво та птахівництво несе значних втрат в результаті грибків, що потрапляють в організм тварини разом з кормами.

2.

Адсорбенти токсинів

Вирішенням проблеми споживання корму з вмістом ураженого зерна є використання адсорбентів токсинів, які здатні інактивувати токсини, пов’язуючи їх і виводячи з організму природними способами.

3.

Амiнокислоти

Всім відомо значення білка для організму тварин та птахів. При чому важливу роль грає як перенасичення, так і недолік білка. А для його формування необхідні амінокислоти.

4.

Антиоксиданти

Антиоксиданти (антиокислювачі, інгібітори окиснення) – це речовини, які сповільнюють процес окиснення комбікормів і тим самим збільшують термін їхньої придатності.

5.

Антистресовий препарат осморегулятор

Антистресові препарати використовують в період вакцинації, транспортування, зміни раціону.

6.

Вiтамiни

Порушення норм вітамінно-мінерального комплексу веде до дисфункції обміну речовин і появи різних захворювань.

7.

Замiнники молока для телят

Замінник молока за біологічною цінністю в харчуванні молодняка різних видів сільськогосподарських тварин майже не поступається натуральному молоку.

8.

Зв'язувач для гранул

Щоб досягти щільності консистенції комбікормів для тварин, птахів і риб, фахівці розробили спеціальний препарат, що скріплює гранули між собою.

9.

Мiнерали

Значення мінеральних речовин в годівлі сільськогосподарських тварин та птиці, їх кількісний та якісний склад, а також баланс між окремими речовинами грає величезну роль.

10.

Премiкси

Премікси та концентрати для великої рогатої худоби є однорідною порошковою сумішшю вітамінних і мінеральних компонентів.

11.

Премiкси та концентрати для ВРХ

Замінник молока за біологічною цінністю в харчуванні молодняка різних видів сільськогосподарських тварин майже не поступається натуральному молоку.

12.

Протеiновi добавки

Для повноцінного розвитку сільськогосподарських тварин і птиці їм потрібен якісний корм, який зможе задовольнити всі потреби організму в білках, вітамінах та мінералах.

13.

Ферменти

Ферменти – це білки, що складаються з амінокислотних ланцюжків і молекулярних сполук. Вони допомагають отримати і засвоїти максимальну кількість корисних речовин.