Тваринництво та птахівництво несе значних втрат в результаті грибків, що потрапляють в організм тварини разом з кормами.
Кормові добавки
1.
Iнгiбiтор грибкiв, фунгiцидний засiб
2.
Адсорбенти токсинів
Вирішенням проблеми споживання корму з вмістом ураженого зерна є використання адсорбентів токсинів, які здатні інактивувати токсини, пов’язуючи їх і виводячи з організму природними способами.
3.
Амiнокислоти
Всім відомо значення білка для організму тварин та птахів. При чому важливу роль грає як перенасичення, так і недолік білка. А для його формування необхідні амінокислоти.
4.
Антиоксиданти
Антиоксиданти (антиокислювачі, інгібітори окиснення) – це речовини, які сповільнюють процес окиснення комбікормів і тим самим збільшують термін їхньої придатності.
5.
Антистресовий препарат осморегулятор
Антистресові препарати використовують в період вакцинації, транспортування, зміни раціону.
6.
Вiтамiни
Порушення норм вітамінно-мінерального комплексу веде до дисфункції обміну речовин і появи різних захворювань.
7.
Замiнники молока для телят
Замінник молока за біологічною цінністю в харчуванні молодняка різних видів сільськогосподарських тварин майже не поступається натуральному молоку.
8.
Зв'язувач для гранул
Щоб досягти щільності консистенції комбікормів для тварин, птахів і риб, фахівці розробили спеціальний препарат, що скріплює гранули між собою.
9.
Мiнерали
Значення мінеральних речовин в годівлі сільськогосподарських тварин та птиці, їх кількісний та якісний склад, а також баланс між окремими речовинами грає величезну роль.
10.
Премiкси
Премікси та концентрати для великої рогатої худоби є однорідною порошковою сумішшю вітамінних і мінеральних компонентів.
11.
Премiкси та концентрати для ВРХ
Замінник молока за біологічною цінністю в харчуванні молодняка різних видів сільськогосподарських тварин майже не поступається натуральному молоку.
12.
Протеiновi добавки
Для повноцінного розвитку сільськогосподарських тварин і птиці їм потрібен якісний корм, який зможе задовольнити всі потреби організму в білках, вітамінах та мінералах.
13.
Ферменти
Ферменти – це білки, що складаються з амінокислотних ланцюжків і молекулярних сполук. Вони допомагають отримати і засвоїти максимальну кількість корисних речовин.